Press

HUSH. Press bio.

Det virker som om det var i går. Sannheten er at det har gått mange vintre og somre siden Kenneth (gitar) og Patrick (vokal) fant sammen og dannet bandet “Hush.” Som de to eneste konstante medlemmene i bandet er de i dag flankert av Stein Andersen (bass), og Jon E. Østberg (trommer)

HUSH har en lang og innholdsrik fartstid innen norsk og internasjonal musikk – noe som godt kan merkes på konsertene de spiller. Hush har i en årrekke vært en attraksjon på klubbscenen her hjemme – så vel som internasjonalt. Bla. tre turer til England. Selv om det oser rutine av bandets sceneopptreden, så er det allikevel de sterke låtene som er med på å gi et samlet helhetsinntrykk utover det vanlige.

Siden starten i 1998 har det kommet noen CD-utgivelser (4 i tallet) på både internasjonale og nasjonale plateselskap som JVC Victor (Japan) AOR Heaven (Tyskland), Now & Then/Frontiers (UK). Raido Music (NO) og Lions Pride (Danmark)

Bandets produksjoner har alltid holdt høy klasse, og det har blitt høstet mangt et lovord i fra norsk så vel som internasjonal presse i forbindelse med CD-utgivelsene.

HUSH er i disse dager i ferd med å spille inn en 20 års jubilant utgivelse av «If You Smile»“ (30 /11-2018.) Trommer, bass, gitar og noe vokal blir spilt inn på nytt høsten 2018.  Derfor blir albumet kalt «If You Smile Recycled». Omtrent 50/50 resirkulert.

Vi satser på at 2018/2019 blir stående som et høydepunkt i HUSH sin lange karriere. Ny musikk, nye konserter, ny energi og forhåpentligvis enda flere tilhørere og tilhengere!

 

DISKOGRAFI:

1: IF YOU SMILE (1998 – JVC Victor / AOR Heaven)

2: HUSH II (2001 – Now and Then / Frontiers Records)

3: MIRAGE (2006 – RaidoMusic)

4: BLACK ICE (Singel. 2015)

5: HOLD ON (Singel. 2016)

6: DEPARTMENT OF FAITH (Album 2017)

7: IF YOU SMILE. Recycled. Nov. 30. 2018. (Lions Pride Music)